• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met zijluifel

Onze blokhut met zijluifel combineert een gesloten ruimte met een open terras. Ideaal als strandhuis of als tuinhuis in uw tuin. De binnenruimte kunt u gebruiken als opslagruimte, maar kunt u tevens inrichten als twee woonkamer, hobbykamer of thuiskantoor.


Producten 1-28 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Het terras zorgt voor een warme uitstraling in uw tuin en is ideaal voor een gezellige zithoek waar u gezellig met uw vrienden en familie kunt zitten, terwijl u geniet van het buitenleven.


Bijzondere stabiele blokhutten met zijluifel

Het speciale blokhut-systeem zorgt voor een bijzondere stabiele omgeving. De overlappende hoekverbindingen (kruisverbinding) zorgen voor extra stevigheid, een rustieke uitstraling en zijn bovendien wind- en waterdicht.

Ruim assortiment

Naast blokhutten met zijluifels hebben wij tevens een groot assortiment in blokhutten met de luifel aan de voor- of achterkant. Bekijk eveneens onze tuinhuizen met luifelTuinhuizen hebben een strakkere afwerking dan een blokhut.

TIP

De aanschaf van een blokhut met zijluifel vereist enigszins uw aandacht. Houd hierom rekening met:

  • De indeling van uw blokhut met zijluifel. Hoe groot wordt de gesloten ruimte en hoe groot wordt het gedeelte onder de zijluifel? Staat uw maat er niet tussen? Maak dan gebruik van onze maatwerkservice. Onze specialisten helpen u hier graag bij.
  • Een vooraf geïmpregneerde blokhut met zijluifel of onbehandeld en bent u zelf van plan om te impregneren. Wij adviseren altijd blokhutten en tuinhuizen te impregneren, doordat het schimmel en vocht afweert en de levensduur verlengt.
  • Last van zware weersomstandigheden? Kies dan voor een stormverankeringsset bij de extra opties die u kunt aangeven om uw blokhut met zijluifel optimaal te beschermen bij extreme weersomstandigheden.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.