Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Grote blokhutten

Op zoek naar grote blokhutten? Een grote blokhut in uw achtertuin biedt eindeloze mogelijkheden. De blokhut inrichten als kapsalon of waar u andere dromen in wil verwezenlijken. Of denk bijvoorbeeld aan de vele opslagruimte of een prachtige locatie om in te genieten. Deblokhut.nl denkt graag met uw mee bij de realisatie van uw droomblokhut.


Producten 1-18 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grote blokhutten

Wij bieden verschillende grote blokhutten in ons assortiment. Staat uw gewenste blokhut er niet tussen? Maak dan gebruik van onze maatwerkservice!


Montageservice van Deblokhut.nl

Standaard worden al onze producten geleverd als een bouwpakket. Deze bouwpakketten zijn zo ontwikkeld dat u deze prima zelf in elkaar kunt zetten met bijbehorende bouwbeschrijving.

Liever niet druk maken over het opbouwen of heeft u hier de mogelijkheid niet voor? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Voordelen inbegrepen in de prijs

  • Gratis bevestigingsmateriaal. Dit bestaat doorgaans uit een spijkerset, met verschillende soorten spijkers.
  • Standaard dakleer of dakshingles (kleur naar keuze); afhankelijk van uw daktype.
  • Hoogwaardig hout van kwalitatieve merken.
  • Beslag voor ramen en deuren. Standaard wordt chromen beslag geleverd. U kunt gratis kiezen tussen chroom en messing.


Opties die u kunt bijbestellen

  • Funderingsbalken. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut, zodat hier absoluut geen water tussen kn komen. U kunt kiezen tussen geïmpregneerde, hardhouten of kunststof funderingsbalken
  • Impregneren. Standaard is de blokhut niet geïmpregneerd. Het impregneren van uw grote blokhut zorgt ervoor dat het bestendig is voor vocht en schimmel.
  • Houten vloer; deze is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm met druk geïmpregneerde vloerbalken. Kies uit onbehandelde of geïmpregneerde vloerdelen.