• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe blokhutten

Luxe blokhutten zijn de juiste keuze als u op zoek bent naar blokhutten met meer exclusiviteit. De luxe blokhutten van LugardeGrandcase en Tuindeco passen hier perfect bij. Hoogwaardig houtwerk en een veelvoud aan opties zijn kenmerkend hiervoor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een geschikte blokhut voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Producten 1-28 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tip: Bespaar geld en maak gebruik van onze 1e aankoopkorting!

Hoogwaardige kwaliteit luxe blokhutten

Hieronder bieden wij standaard luxe blokhutten. Deze kunt u eenvoudig online bestellen met de hierbij gewenste accessoires en opties. Wij leveren de luxe blokhut bij u op de afgesproken locatie. U kun tevens gebruik maken van onze montageservice door onze professionele montageteam als u zelf geen mogelijkheden hebt om de blokhut zelf op te bouwen.

Staat uw luxe blokhut hier niet tussen? Deze luxe blokhutten zijn ook geheel op maat te maken, en hebt u uiteenlopende opties, zoals deuren, ramen, houtdikte, materiaalgebruik, grootte en de verschillende dakvormen.

Bekijk eveneens onze luxe tuinhuizen. Tuinhuizen zijn afgewerkt met strakke hoeken en zorgen voor een strak model, daar waar blokhutten een kruisverbinding hebben en planken op elkaar gestapeld worden. 

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.