• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Chalet Center blokhutten

Chalet Center is een zeer gerenommeerde blokhut fabrikant uit België die zich over het algemeen richt op het maken van tuinhuizen en blokhutten op klant specificatie. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen waar uw voorkeuren liggen. 


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wij kunnen op uw blokhut wensen inspelen en wij hebben al vele jaren ervaring met het op maat leveren van blokhutten. Wij leveren deze mooi blokhutten van hoge kwaliteit al vele jaren via de site Deblokhut.nl.


Waar onderscheidt Chalet Center zich in?

Chalet center is zeer geschikt voor de klant die een idee heeft waar hij niet mee bij een standaard fabrikant terecht kan. Denk hierbij aan een blokhut met een afwijkende maat. Zoals een blokhut in de vorm van een recreatiewoning, een extra grote blokhut garage, een blokhut kantoor of een aanleunwoning; alles kan. Deblokhut.nl heeft ondertussen diverse projecten opgeleverd, denk hierbij aan clubgebouwen, woningen, strandhuizen, weekendchalets, maar ook simpele tuinbergingen.


Dus zoekt u een blokhut waarbij bijvoorbeeld het dak of de vloer geïsoleerd moeten worden, of wilt u een extra grote sectionaalpoort over de hele breedte van een garage, alles is te realiseren met Chalet Center. Wij leveren blokhutten van dit mooie merk met een houtdikte van 33, 45 en zelfs 56 mm.


De Chalet Center blokhutten worden sinds enige tijd via twee nieuwe handels namen aangeboden. Via het merk Grandcasa worden tegenwoordig de luxe blokhutten op maat geleverd en via Biancasa worden de standaard blokhutten geleverd met de houtdiktes 28 of 45 mm.

Heeft u interesse in de Chalet Center blokhutten die tegenwoordig onder de naam Grandcasa en Biancasa worden aangeboden? Neem dan contact op met een van onze blokhut adviseurs via de mail, telefoon of kom langs in onze showroom in Varsseveld.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.