• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten schuur kopen bij de Deblokhut.nl

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe houten schuur dan bent u bij Deblokhut.nl aan het juiste adres. Wij leveren de houten schuren van de meest gerenommeerde merken in Nederland en België. Schuren kunnen op verschillende manieren worden geleverd zoals de blokhut constructie of als paneelbouw / Prefab type. Wij kunnen beide leveren. Wenst u een houten schuur op maat? In dat geval kunnen wij uw specifieke wensen inventariseren om vervolgens een passende constructie aan te bieden. 


Producten 1-28 van 179

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 179

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Houten schuur op maat

Wij kunnen kunnen standaardconstructies leveren maar ook op maat denk aan een blokhut op maat. Deze constructies kunnen wij in verschillende maten en uitvoeringen leveren. Zoals de houten garage, kapschuur maar natuurlijk kunnen wij ook een goedkope blokhut leveren. Houten schuur kopen. Bij deblokhut.nl kunt u terecht voor verschillende merken schuren. Wilt u een constructie zowel op maat als standaard? Voor een blokhut op maat hebben wij de volgende twee merken Lugarde en Woodpro die de ideale leveranciers zijn voor klantspecifieke schuren. Voor de standaard modellen kunt u bij Tuindeco of Woodvision terecht. Zij beschikken ook over een serie kapschuren van het paneelbouw of ook wel prefab type.


Na het inventariseren van uw wensen kunnen wij u een constructie aanbieden die zowel standaard kan zijn of overeenkomt met uw specifieke wensen. Bent u akkoord met ons aanbod, dan zullen wij uw opdracht begeleiden eventueel met montage als u dat wenst om zodoende een goed resultaat te garanderen.


Ons montage team voor het bouwen van uw houten schuur

Voor het monteren van uw constructie kunnen wij natuurlijk zorgen voor een professioneel montage team dat niets anders doet dan blokhutten bouwen. Zij verstaan de techniek en de vaardigheid van het plaatsen van alle blokhutten en schuren. De meeste mensen kiezen er echter voor om dit zelf te doen en dat is ook geen probleem. De blokhutten en kapschuren worden aan huis aangeleverd als een bouwpakket dat het na het lezen van de handleiding makkelijk te monteren is.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.