• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Lugarde blokhut systeem

Het veelgeprezen blokhutsysteem onderscheidt zich door overlappende hoekverbindingen, ook wel 'oren' genoemd. De nauwkeurige pasvorm van de veer en groef resulteert in een krachtige verbinding, wat zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling. Dit systeem, met zijn oude maar uiterst sterke constructie, vormt de basis voor populaire blokhutten en heeft bij Lugarde de mogelijkheid om zeer grote overspanningen aan te kunnen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor aanzienlijke blokhutconstructies zoals recreatiewoningen en grote garages.


Producten 1-28 van 109

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 109

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Blokhut op maat

In samenwerking met Lugarde bieden wij op maat gemaakte blokhutten aan, met aanpassingen in stappen van 10 cm en houtdiktes variërend van 44, 68 tot zelfs 90 mm. Diverse dakuitvoeringen zijn beschikbaar, waaronder platte daken, zadeldaken, lessenaarsdaken en de kenmerkende kapschuur. Naast de gebruikelijke dakbedekkingen kunnen we nu ook singles, dakpannen en platen leveren.


De veelzijdigheid van het blokhutsysteem komt tot uiting in zijn vermogen om maatwerk te leveren en aan specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om de grootte van de blokhut, de dikte van het hout of het type dak, het blokhutsysteem van Lugarde biedt een scala aan mogelijkheden voor een gepersonaliseerde en duurzame buitenstructuur. Met de combinatie van traditionele charme en moderne flexibiliteit is het blokhutsysteem een tijdloze keuze voor wie streeft naar een betrouwbare en esthetisch aantrekkelijke buitenruimte.

Blokhut systeem wat is mogelijk (link)


© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.