• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 85-95 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 85-95 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Lugarde Blokhut

Lugarde produceert al vele jaren blokhutten in de klassieke blokhut constructie, dat wil zeggen met een kruisverbinding op de hoeken van de blokhut. Dit type constructie heeft nog een aantal grote voordelen ten opzicht van paneelbouw en andere typen tuinhuis constructie.
Een blokhut constructie heeft van nature een behoorlijk groot draagvermogen en is dus geschikter voor grotere constructies dan bijvoorbeeld de Lugarde Prima constructie. Ook kan een blokhut vrijer werken ten opzichte van bijvoorbeeld en paneelbouw constructie, kiervorming zal dus minder snel ontstaan.

Lugarde levert blokhut constructies met een houtdikte van 28, 44 en 68 mm waarbij de constructies in 44 en 68 mm traploos op maat uit te voeren zijn. Bij Lugarde kunt u kiezen uit legio opties en modellen zoals de recreatie woningen in blokhut vorm, garages of blokhutten met luifel. 

Lugarde heeft een aantal voorbeeld blokhutten in haar brochure staan deze worden echter zelden op deze wijze verkocht. De meest klanten zien een model dat ze zelf mooi vinden en gaan deze dan aanpassen naar eigen wens.

Uw Lugarde blokhut kunt u dan op vele manieren aanpassen op uw persoonlijke wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtdikte, afmetingen, luifels, inpandige luifels, ramen en deuren, verdiepingsvloeren, isolatie en houtbehandeling. Ook kunnen wij uw blokhut door ons professionele montageteam laten opbouwen. Deze monteurs zijn gecertificeerd en aanbevolen door Lugarde.

Waarom kiezen voor een Lugarde Blokhut?

Onze klanten kiezen vaak voor een Lugarde blokhut vanwege de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van de blokhut. Lugarde staat bekend om het gebruik van hoogwaardig hout dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor uw Lugarde blokhut lang meegaan. Nog een mooi voordeel is de mogelijkheid om een blokhut te personaliseren, zodat deze past bij uw specifieke behoeften en wensen. Lugarde biedt een breed scala aan modellen, van eenvoudige tuinhuisjes tot grotere en complexere structuren zoals vakantiehuizen en garages.

Een Lugarde blokhut is speciaal ontworpen om eenvoudig gemonteerd te worden op de gewenste locatie.

Een blokhut wordt als esthetisch aantrekkelijk en veelzijdig ervaren, hierdoor voegt een blokhut niet alleen waarde toe aan uw buitenruimte. Een blokhut biedt ook vele diverse toepassingsmogelijkheden aan. Zo kan een Lugarde blokhut gebruikt worden als extra opslagruimte, een ontspanningsruimte, een extra kantoor of wordt het gebruikt als hobbyruimte.

Lugarde blokhut Configurator

Werk nu ook met de speciale Configurator om uw blokhut op maat samen te stellen. Met dit programma kunt u geheel op eigen manier uw blokhut samenstelling in de maatvoering zoals u deze aanspreekt. Kijk gerust eens bij de accessoires, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en opties zoals dakbedekking, impregneren of de legio keus aan ramen en deuren. Kijk nu in de Lugarde Configurator!

Blokhut op maat kopen

Heeft u dus interesse in een Lugarde blokhut stuur ons dan een schets met de maatvoering, toepassing, opties en telefoonnummer dan komen wij samen met u tot een passende offerte. Ook bent u van harte welkom in onze showroom aan de Guldenweg 7 te Varsseveld. Wij hebben meerdere voorbeeld blokhutten staan.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.