• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Lugarde overkapping en prieel

Deblokhut.nl is officieel dealer van Lugarde en u kunt uit een groot selectie overkappingen en priëlen kiezen. Kies uit Lugarde overkappingen of priëlen met plat dak, zadeldak of piramidedak. Wanneer u kiest voor een Lugarde overkapping of prieel van Deblokhut.nl, dan bent u ervan gegarandeerd dat wij uw bestelling snel thuis leveren. Wij leveren al onze producten in Nederland en België. Al onze bouwpakketen zijn vervaardig van hoogwaardig vurenhout en zijn voorzien van tekeningen en gratis bevestigingsmaterialen. U kunt standaard overkapping en prieel modellen bestellen, maar door onze service kunnen we u helpen van begin (ontwerp) tot einde (levering).

Bestel online of neem contact op voor onze unieke 1e aankoopkorting.


Producten 29-42 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 29-42 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom


Ontdek de Pracht van Lugarde Overkappingen en Prieëlen

Lugarde overkappingen en prieëlen voegen een buitengewone charme toe aan elke buitenruimte. Dit om diverse redenen! Een Lugarde overkapping of prieel combineert uitmuntend vakmanschap met een verfijnd ontwerp om een betoverende, functionele omgeving te creëren in uw buitenruimte. Een overkapping en prieel dient niet alleen als bescherming tegen de weersinvloeden. Ze verrijken ook uw buitenruimte met een elegant ontwerp die aansluit bij uw leefstijl en buitenruimte. Of het nu gaat om een prieel om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving of een veelzijdige overkapping voor genot in alle seizoenen. Lugarde biedt de perfecte oplossing! Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en aanpasbare ontwerpmogelijkheden vertegenwoordigen Lugarde overkappingen en prieëlen een ontspannen ervaring van uw buitenruimte.

Ervaar de pracht van een Lugarde overkappig of Lugarde prieel!

Lugarde staat voor kwaliteit

Lugarde ontwerpt en produceert al bijna 40 jaar kwalitatieve vrijstaande overkappingen, priëlen, tuinhuisjes en blokhutten. In Nederland staan zij bekend al sinds 1978 bekend als merkleider. Alle overkappingen, priëlen, tuinhuisjes en blokhutten worden gemaakt van hoogwaardig vurenhout. Dit is afkomstig uit het noorden, doordat hier een koud klimaat heerst. Dit klimaat zorgt ervoor dat de bomen langzamer groeien, waardoor het hout een gelijkmatige en sterke structuur krijgt. Eventuele vervormingen worden voorkomen doordat het hout circa 14-16% terug gedroogd wordt.

Standaard model of maatwerk?

Deblokhut.nl biedt u een volledige service. Bij De Blokhut vindt u verschillende Lugarde modellen. Bekijk ons gevarieerde overkapping en prieel aanbod. Wanneer uw gewenste model niet beschikbaar is, kunt u gebruik maken van de maatwerkservice van De Blokhut. De persoonlijke maatwerkservice of onze 3D configurator biedt u de mogelijkheid om uw creativiteit lost te laten. Ontwerp zelf een Lugarde overkapping of prieel die aansluit bij uw behoeften en wensen.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.