• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Lugarde Pro-systeem

Het in 2015 geïntroduceerde Pro-systeem combineert moderniteit en robuustheid, geschikt voor diverse buitenstructuren zoals tuinhuizen, veranda's, overkappingen, priëlen, carports en blokhutten. Met wandelementen naadloos ingevoegd in massieve palen van 14 x 14 cm en secure fixatie door aluminium strips, biedt het systeem een solide constructie met eigentijdse uitstraling. Eenvoudige installatie en buitengewone stabiliteit kenmerken dit systeem. De Pro-isolatie maakt het veelzijdig in verschillende toepassingen, waardoor het de ideale keuze is voor wie zoekt naar duurzaamheid en functionaliteit in buitenconstructies.


Producten 1-28 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pro-Systeem nieuws

Het Lugarde Pro-systeem heeft in de praktijk zijn robuustheid bewezen, met een focus op uitbreiding van mogelijkheden. Zijn geschiktheid voor het installeren van glasschuifwanden heeft geleid tot een aanzienlijke groei in populariteit. De doorontwikkeling van het Pro-systeem omvat nieuwe modellen en een breder scala aan houtsoorten, waaronder Noord-Europees vuren, Douglas en Europees Lariks. Bovendien omvat het assortiment nu modellen met Steellook glaswanden en glasschuifwanden.

Lugarde Pro-systeem biedt meer maatwerk!

Een significante verbetering in maatwerktoepassingen is geïntroduceerd, waardoor de constructie nu exact op 10 cm kan worden aangepast. Deze flexibiliteit opent een scala aan extra mogelijkheden en toepassingen, waardoor het Pro-systeem nog meer aanpasbaar is aan individuele behoeften en architecturale specificaties. Kortom, het Lugarde Pro-systeem staat niet alleen voor een betrouwbare constructie, maar ook voor een evolutie in designopties en aanpasbaarheid, waardoor het een voorkeurskeuze is voor wie streeft naar een veelzijdige, duurzame en op maat gemaakte bouwoplossing.

Pro-systeem film

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.