• Gratis thuislevering in NL & BE!
  • 1e aankoop korting
  • Bezoek onze showroom
Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
9.1

Blokhut piramidedak

Een blokhut met piramidedak heeft een authentieke uitstraling en zijn doorgaans exclusiever en luxer dan andere daktypes. Deblokhut.nl heeft voor u een groot assortiment blokhutten met piramidedak samengesteld, van uitsluitend hoogwaardige merken, van onder andere Lugarde en Tuindeco.


Producten 1-18 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blokhut met piramidedak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een blokhut met piramidedak voor uw tuin? Neem dan contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook onze tuinhuizen met piramidedak. 

TIP: Maak gebruik van onze unieke 1e aankoopkorting.


Denk ook aan

Bij de aanschaf van een blokhut met piramidedak dient u rekening te houden met:

  • Opties te kiezen. U kunt bij elke bestelling uw gewenste, optionele opties aan te geven. Deze hebben onder andere betrekking op de funderingsbalken, het laten impregneren, kleur impregnatie, dakshingles, houten vloer, dakgootset en meer!
  • Denk bij de bestelling aan een afdekkap. Het plaatsen van een afdekkap zorgt dat uw blokhut met piramidedak, of puntdak, een unieke uitstraling krijgt. Naast een decoratieve werking, beschermt het uw dak tevens tegen weersomstandigheden.
  • Montage. Kunt u of wilt u liever niet zelf monteren? Deblokhut.nl biedt handige montageservice en monteren op elke locatie in Nederland of daarbuiten. U dient zelf te zorgen voor een goede fundering.