• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Prieel

Een houten prieel geeft een geeft een nostalgisch effect aan uw tuin. De diversiteit aan afmetingen en modellen kan u de perfecte prieel in uw tuin (laten) plaatsen, die volledig voldoet aan uw wensen. Een houten prieel met plat dak, zadeldak of piramidedak? Deblokt heeft een groot assortiment tegen een scherpe prijs. 


Producten 1-28 van 61

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 61

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Eenvoudige montage

Met de eenvoudige montagehandeling die u bij de levering krijgt, kunt u elke houten prieel eenvoudig zelf in elkaar zitten. Bent u hiertoe niet in staat? Maak dan gebruik van onze maatwerkservice. Onze vakkundige specialisten hebben uw houten prieel binnen snel en professioneel gemonteerd. Bij de bestelilng kunt u eenvoudig aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken. 


Voordelen van een houten prieel

De voordelen van een houten prieel zijn legio. Denk aan extra opbergruimte, lander van het seizoen kunnen genieten. Met een houten prieel maakt u een leuke buitenruimte om gasten te ontvangen of gebruik het als verlengstuk van uw huis. Naast houten prieeel biedt Deblokhut.nl veel meer. Bekijk bijvoorbeeld ook eens aan onze blokhut op maattuinkassen of betonnen barbecues. U kunt bij ons rustig rondkijken op het showterrein in Varsseveld en heeft u vragen over bepaalde uitvoeringen of mogelijkheden, geen enkel probleem natuurlijk, wij staan graag voor u klaar. Wij onderscheiden ons door het persoonlijke contact en de uitstekende service!

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.