• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Goedkope blokhuttten

Blokhutten in alle soorten en maten zijn bij Deblokhut.nl voordelig verkrijgbaar. Van goedkope blokhut met plat dak tot luxe blokhut met zadeldak, voor iedere wens is een passende oplossing te vinden. Bovendien kunt u uw goedkope blokhut gebruiken voor diverse doeleinden; van opslag van uw tuingereedschappen tot gebruik als tuinkantoor, of recreatiewoning op maat. Wilt u een blokhut met overkapping? Ook dit is geen probleem. Op deze manier kunt u op lange zomeravonden heerlijk genieten onder uw luifel. Uw droomblokhut is Deblokhut.nl zeker verkrijgbaar!

Blokhut kopen

De aanschaf van een blokhut is er eentje die u niet iedere dag doet. Uw blokhut moet bij u passen. Denk hierbij aan de juiste maatvoering, maar ook de uitvoering van deze blokhut moet bij u passen. Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut, blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Bij een geïmpregneerde blokhut is al uw hout al voorbehandeld. Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Hout is gevoelig voor weersomstandigheden zoals deze zich in onze regio voordoen, dus aantasting van hout dient absoluut voorkomen te worden. Wilt u toch liever een onderhoudsvrij tuinhuis? Ook dan bent u bij Deblokhut.nl aan het juiste adres!

Blokhut met plat dak kopen

Een blokhut met plat dak is vaak modern, en strak uitgevoerd. Een plat dak kan voorzien worden van dakleer, dat wordt gespijkerd op uw dakplanken, of EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking verlijmt u op uw dakplanken. Doorgaans heeft EPDM een duurzaamheid van gemiddeld 20 jaar.

Offerte aanvragen

Heeft u een geschikt model gevonden, en wilt u een offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact met ons op, door te bellen met +31 (0)315-324435, of te mailen naar [email protected]. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2024 De Blokhut | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.